FORBO Introduceert Marmoleum Modular!

img303V91Q2595Qdm_forbo_flooring

Marmoleum Modular

Marmoleum Modular wordt op dit moment geïntroduceerd en is een collectie die speciaal is samengesteld en ontwikkeld voor de projectenmarkt. Middels een landelijk campagne in o.a. het NRC en regionale bladen zal er veel aandacht aan gegeven worden. Op 1 juni introduceert Forbo tevens de consumentencollectie in samenwerking met vtwonen. Deze collectie zal onder speciale voorwaarden voor woninginrichters beschikbaar komen. Mochten u als consument met vragen komen over de projectencollectie, dan kan voorlopig verwezen worden naar www.marmoleummodular.nl/play/

img303V91Q4298Qdm_forbo_flooring

De verschillende tegelmaten in tientallen dessins volgen moeiteloos uw ideeën. Spelen met vorm, formaat, kleur en structuur is het uitgangspunt van deze collectie.

Marmoleum Modular bestaat uit vier deelconcepten: Play with Lines, Shade, Marble en Colour. Elk concept biedt zijn eigen kleuren en grids. Elk grid is gebaseerd en afgestemd op de kleuren en beschikbare formaten. Het kiezen van kleur of structuur is geen eindpunt, maar het startpunt. Alle kleuren en formaten zijn onderling met elkaar te combineren en maken ontelbare varianten mogelijk. Zo ontwerpt u altijd uw eigen, unieke vloer.

Marmoleum Modular is biobased. Het grootste gedeelte van de vloer bestaat uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen zoals lijnzaadolie, houtmeel en pijnhars. Samen met de lange levensduur maakt het Marmoleum tot één van de meest duurzame vloeren.

Misschien nog wel belangrijker dan duurzaamheid, is de vraag naar levenscycluskosten. Voor Marmoleum Modular geldt: veel lager dan u denkt. Schoonmaak en ook onderhoud zijn de belangrijkste kostenfactoren. En juist hier scoort Marmoleum Modular bijzonder goed. Net als op levensduur overigens.