Kamerbreed tapijt & vloerkleden op maat voor kantoren.

ImageProxy.mvc

Bij De Projectgroep weten wij dat iedere kantoorruimte een ander doel heeft. Dat doel wordt bepaald door haar gebruikers of door de ruimte zelf. Om aan ieder doel te kunnen voldoen, introduceert Desso naast haar bestaande inspirerende collecties, een nieuwe collectie kamerbreed én vloerkleden op maat voor kantoor.

Tapijt en vloerkleden

KAMERBREED

De collectie kamerbreed van Desso biedt u, door de verschillende kleuren en structuren, de mogelijkheid tot het optimaal compartimenteren van ruimtes. Daarnaast is het een perfecte en duurzame oplossing voor trappen. Vloerkleden op maat voegen een praktisch en ideaal design element toe aan riumtes met harde vloeren, praktisch en stijlvol. Laat u hier inspireren door onze nieuwe collectie.

VLOERKLEDEN

Uniek in de Nederlandse markt is dat Desso de mogelijkheid biedt om coupons uit de volledige collectie kamerbreed als vloerkleed op maat af te werken. Met uitgebreide mogelijkheden voor het afwerken van de randen in zowel materialen als kleuren.

vloerkleden op maat 2

KLEUREN & STRUCTUREN

Het kleurenpallet heeft een volledige update gekregen. Er zijn 16 nieuwe kleuren toegevoegd waardoor de collectie in totaal 99 verschillende kleuren beschikbaar is.

De collectie is tevens verkrijgbaar in een mooie diversiteit in structuren. Structuren die aansluiten bij bestaande collecties tapijttegels zoals de DESSO Palatino of Flux. Daarnaast zijn ook rijke gewoven structuren verkrijgbaar zoals de Wilton Classic en Wilton Profile.

PRESENTATIE

Speciaal voor het nieuwe assortiment kamerbreed & vloerkleden, heeft Desso een eigentijdse en tegelijkertijd beknopte productpresentatie gemaakt, met een brede collectie beelden waarin verschillende toepassingsmogelijkheden op inspirerende wijze zijn gefotografeerd. De productpresentatie biedt een overzicht van alle beschikbare collecties, kleuren en afwerkingsmogelijkheden.

vloerkleden op maat