Hotelinrichting

Hotelinrichting gaat tegenwoordig niet alleen om de daadwerkelijke inrichting maar ook de positionering van de onderneming t.o.v. de verblijvende gasten en de e.v.t. nieuwe gasten. Wie zijn wij als hotel en wat willen wij uitstralen als Hotel zijn belangrijke aspecten. Het interieur van een hotel is hier een groot onderdeel van. Aspecten als interieurontwerp en materiaal gebruik zijn van groot belang voor hotels om de kwaliteit en ervaring te waarborgen. Hotelinrichting vraagt om een professionele aanpak die met alles rekening houdt en aansluit bij de wensen en behoeften.

De Projectgroep heeft jarenlange ervaring in projectinrichting & hotelinrichting en kan u helpen met de juiste keuzes en toepassingen. Het voordeel van de Projectgroep is dat alles onder een dak zit en er één aanspreekpunt is voor al uw vragen. Verschillende leveranciers en partijen geeft veel ongemak, stress en is financieel niet voordelig.

De Projectgroep biedt u het totaalconcept voor hotelinrichting en denkt mee in het belang van de onderneming. De voordelen van De Projectgroep zijn o.a.:

Hotelinrichting