Schoolinrichting

Een nieuw of gerenoveerd schoolpand pand is vaak niet meteen Turn-Key Ready en dient te worden ingericht. Deze projectinrichting is echter wel een belangrijk aspect voor uw leerinstelling. De juiste schoolinrichting hangt af van wat voor een leerinstelling zich vestigt in het pand. Aan de hand daarvan kan er gekeken worden naar de wensen en behoeften van de leerinstelling om zo tot een optimale oplossing te komen. Het gebruiken van de juiste producten en toepassingen is van cruciaal belang om het optimale uit de school en het schoolbedrijfspand te halen.

Een optimale schoolinrichting is van groot belang. In het onderwijs telt elke euro. Tegelijk is de inrichting van uw schoolgebouw direct van invloed op het welzijn en comfort van uw leraren en leerlingen. In de juiste omgeving verbeteren de leerprestaties en gaat het ziekteverzuim omlaag. De exploitatiekosten zijn vandaag de dag zeer belangrijk, en door wetswijzigingen worden strengere eisen gesteld aan de duurzaamheid en het energiegebruik van uw schoolgebouw.

Dat kunt u zien als beperking. Of als prikkel om nog beter na te denken over een omgeving die uitnodigt tot leren en kennis delen. Een gezonde school, met een ‘robuuste’ omgeving die toch aantrekkelijk is. Dat kan soms met kleine en subtiele ingrepen.

De Projectgroep heeft jarenlange ervaring in projectinrichting en kan u helpen met de juiste keuzes en toepassingen. Het voordeel van de Projectgroep is dat alles onder een dak zit en er één aanspreekpunt is voor al uw vragen. Verschillende leveranciers en partijen geeft veel ongemak, stress en is financieel niet voordelig.

De Projectgroep biedt u het totaalconcept en denkt mee in het belang van de onderneming. De voordelen van De Projectgroep zijn o.a.:

De projectgroep Baarn projectinrichting